Balterio vloeren

Bent u op zoek naar een laminaat vloer van een kwalitatief goed merk, dan zijn Balterio vloeren de optie. Balterio vloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, van licht tot donkerbruin. U vindt het uitgebreide aanbod aan Balterio vloeren bij Laminaat & Parket Depot, dé vloerenspecialist in de omgeving van Antwerpen. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met het verkopen van kwaliteitsvloeren, zowel laminaat als parket en vinyl van hoogstaande merken.

Laminaat van de Belgische producent Balterio staat voor stijl, kwaliteit en eenvoud. Van moderne patronen tot natuurgetrouwe houtnerfstructuren, balterio vloeren helpen u bij het inrichten van uw persoonlijke leefruimte en geven u het gevoel van een volle parketvloer.

In het brede gamma prachtige laminaatvloeren van Balterio vindt u verschillende afwerkingen en plankformaten, van traditioneel uitzicht tot moderne stijl. De Balterio planken bestaan in verschillende formaten. Of ze nu extra lang, breed of smal zijn, hun kwaliteit is steeds onberispelijk.

  • Extra lange en brede planken: Grandeur, Infinity
  • Korte en brede planken: Impressio
  • Smalle planken: Stretto
  • Standaard planken: Dolce, Xperience Plus, Magnitude, Tradition Sapphire, Tradition Elegant, Tradition Sculpture, Tradition Quattro, Traffic, Authentic Style Plus, Senator
  • Tegels: Pure Stone

Een laminaatvloer van Balterio heeft steeds een natuurgetrouwe houtstructuur die aan alle mogelijke wensen voldoet. Balterio is een ware meester in het reproduceren van de natuur in al haar aspecten en variëteiten.  De structuren van de Balterio laminaatvloeren zijn levensecht en uitzonderlijk innovatief.

De vloeren met ‘3D Wood effect’ benadrukken het natuurlijke reliëf van de duidelijk voelbare houtnerven. De variëteit in glansgraad zorgt voor een authentiek mat effect. ‘Soft Touch Mat’ lijkt op een authentieke houtstructuur met een extra mat effect. Bij de ‘Hand scraped’-afwerking hebben de vloeren een realistische vakmanslook, alsof elke plank met de hand gemaakt werd. Het resultaat is een prachtige vloer met veel karakter. ‘True to nature’ heeft een structuur die perfect het onderliggende houtdecor volgt en geeft de indruk van een massief houten vloer.  Met ‘Chromezone’ heb je een afwerking die de houtnerf benadrukt en een glanzende uitstraling heeft.

Balterio vloeren: ook zelf leggen

Laminaat & Parket Depot heeft al veel klanten gelukkig gemaakt met een vloer die paste bij het interieur van hun living, slaapkamer of keuken. Onze plaatsingsdienst weet keer op keer een vloer met veel precisie te leggen. Bent u een doe-het-zelver en wenst u ook een nieuwe vloer, bijvoorbeeld één van de Balterio vloeren, zelf te leggen? Dan schiet Laminaat & Parket Depot u te hulp. Op onze website treft u diverse instructies aan die u helpen uw vloer zelf perfect te leggen.

Informatie over vloer leggen

Heeft u één van onze Balterio vloeren gekocht, wilt u die zelf leggen, maar komt u er niet uit? Geen nood! De medewerkers van Laminaat & Parket Depot helpen u graag. U kunt hen contacteren via het nummer +32 (0)3 644 40 02.

Bekijk de volgende pagina's als u meer wilt weten over onze producten: Geluiddempende ondervloer - Parky vloeren - Waterbestendig laminaat - Prijzen parketvloeren - Parket vernis - Offerte laminaat - Laminaat plaatsen - Geluidsdempende ondervloer - Afwerkplinten - Parketvernis

Aanbod

Bekijk ons uitgebreide aanbod: