Eiken parketvloer

Een eiken parketvloer staat prachtig in uw woonkamer, keuken en slaapkamer. Het is een echte parel in huis. Eiken parketvloeren bestaan er in verschillende uitvoeringen, en Laminaat & Parket Depot biedt u hiervan een ruime keuze aan. Laminaat & Parket Depot staat al 25 jaar gekend voor een ruim assortiment aan parket en laminaat van de beste kwaliteit aan de scherpste prijs. Wij bieden parket en laminaat van diverse soorten hout en verschillende topmerken aan. Voor iedere wens hebben wij een gepast aanbod. Onze merken zijn:

  • Z-Parket
  • Berry Alloc
  • Quick-Step
  • LaLegno
  • Lamett
  • Geeco
  • Par-Ky Fineerparket

Eiken parketvloer met FSC-keurmerk

Laminaat & Parket Depot heeft diverse soorten eiken parketvloer in zijn assortiment. Zo bestaan er de eiken parketvloeren van Quick-Step, met onder andere de reeksen Castello, Imperio, Palazzo, Variano, en de Quick-Step Villa reeks. De prachtige Lamett parketvloeren met als topreeksen: Lamett Cuba, Lamett Artisan, Lamett Palace, Lamett Royal, etc. En het neusje van de zalm de Z-Parketvloeren met de M-Collectie, Z-Collectie, X-collectie en F-collectie met zijn mooie en unieke tinten zoals de mooie grijze eik looks.

Voor iedere smaak en iedere stijl hebben wij een geschikte eiken gestabiliseerde parketvloer in ons assortiment. Zo heeft Lalegno prachtige parketvloeren in verschillende diktes: 10 mm, 14 mm, 15 mm en 21 mm.

Elke eiken parketvloer die u bij Laminaat & Parket Depot koopt, is voorzien van het FSC-keurmerk (een keurmerk voor duurzame omgang met bossen en hout).

Bezoek onze webshop of winkel

Kijk rustig eens rond op onze webshop om de uitgebreide collectie van eiken parketvloeren te bekijken of kom eens langs in onze winkel in Merksem. Vergeet zeker onze promoties niet te bekijken. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op +32 (0)3 644 40 02.


Bekijk de volgende pagina's als u meer wilt weten over onze producten: Goedkoop laminaat - Berry Alloc vinyl - Parketvloer eik - Balterio vloeren - Balterio - Quick step laminaat - Plinten laminaat - Online vloeren - Laminaatparket - Kliklaminaat

Aanbod

Bekijk ons uitgebreide aanbod:

Prijs vanaf 26.05€/m²
Huismerk
Prijs vanaf 37.42€/m²
Prijs vanaf 39.95€/m²
Z-Parket
Prijs vanaf 62.21€/m²
Prijs vanaf 45.26€/m²
GEECO
Prijs vanaf 46.82€/m²
Prijs vanaf 38.63€/m²
Prijs vanaf 41.75€/m²
Bamboe gestabiliseerd
Prijs vanaf 54.38€/m²