Fineerparket

Wanneer u voor fineerparket van Par-Ky kiest, kiest u voor milieuvriendelijk parket. Fineerparket van Par-Ky wordt op een zeer duurzame manier vervaardigd aangezien er minder hout nodig is voor het maken van dit soort parket. Laminaat & Parket Depot verkoopt Par-Ky fineerparket vloeren, die beschikken over het FSC-keurmerk. Dit keurmerk bewijst dat deze vloeren op een milieuvriendelijke manier zijn vervaardigd en dat er sprake is van een goed beheer van de bomen die gebruikt worden voor het vervaardigen.

Fineerparket: bestand tegen beschadigingen

Laminaat & Parket Depot heeft een zeer breed assortiment vloeren. U kunt hierbij denken aan laminaat, (fineer)parket en vinylvloeren. Fineerparket is in tegenstelling tot andere parketvloeren beter bestand tegen krassen en andere beschadigingen. Een fineerparket vloer is sterker dan andere soorten vloeren wat een lange levensduur van dit type vloer garandeert. Deze vloeren zijn te verkrijgen in verschillende houtsoorten en uitvoeringen. U kunt bij Laminaat & Parket Depot uiteraard fineerparket van uitstekende kwaliteit verkrijgen.

Kom langs in onze winkel of webshop

Voor het kopen van fineerparket kunt onze winkel in Merksem bezoeken, maar u kunt ook eenvoudig en snel online een bestelling plaatsen. Wij bezorgen uw parket zo snel mogelijk bij u thuis. Heeft u een vraag? Bel dan naar +32 (0)3 644 40 02.


Bekijk de volgende pagina's als u meer wilt weten over onze producten: Kliklaminaat - Doe het zelf laminaat - Quick-Step laminaat - Parador vinyl - Lalegno - Semi massief parket - Prijs parketvloer - Parket aanbieding - Laminaatvloeren - Lamel parket

Aanbod

Bekijk ons uitgebreide aanbod:

Fineerparket
Prijs vanaf 26.05€/m²
Huismerk
Prijs vanaf 37.42€/m²
Promo Cabbani Parket
Prijs vanaf 39.95€/m²
Z-Parket
Prijs vanaf 62.21€/m²
PROMO Lalegno parket
Prijs vanaf 35.95€/m²
GEECO
Prijs vanaf 46.82€/m²
PROMO Lamett Parket
Prijs vanaf 38.63€/m²
Prijs vanaf 41.75€/m²
Bamboe gestabiliseerd
Prijs vanaf 42.75€/m²