Lamett vloeren

Voor wie vinyl of parketvloeren van een hoogstaand merk wil kopen, loont het zeker de moeite om het aanbod van Lamett vloeren te bekijken bij Laminaat & Parket Depot. Lamett heeft een uitgebreid aanbod van vinylvloeren van hoogstaande kwaliteit. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en decors. Zo vindt u ongetwijfeld de vloer van uw dromen.

Lamett vloeren in diverse stijlen

In het aanbod van Laminaat & Parket Depot vindt u parket van diverse houtsoorten en verschillende topmerken. Voor iedere wens hebben wij een gepast aanbod. Zo bieden wij ook het volledige assortiment Lamett vloeren van parket en vinyl. Kies bijvoorbeeld voor een landelijke sfeer met de Lamett Farm parketvloer of ga voor modern met de New York collectie. Verkiest u de vinyl vloeren van dit merk? Dan heeft u de keuze uit Lamett vloeren met een houtlook of met een steenlook in verschillende kleuren. U vindt gegarandeerd een vloer die past binnen de stijl van uw living, slaapkamer of keuken.

Koop laminaat online of in de winkel

Voor het kopen van Lamett vloeren hoeven onze klanten de deur niet uit. Het bestellen van parket of vinyl kan namelijk heel snel en eenvoudig via onze webshop. Uw vloeren worden vervolgens aan huis geleverd in België of Nederland. Wilt u toch liever zien hoe Lamett parket of vinyl er in het echt uitziet, dan bent u altijd welkom in onze winkel te Stabroek. Heeft u een vraag over onze Lamett vloeren of onze andere collecties? Bel dan naar +32 (0)3 644 40 02.
 

Bekijk de volgende pagina's als u meer wilt weten over onze producten:
Cabbani Premier | Quick-Step parket | Laminaat plinten

Aanbod

Bekijk ons uitgebreide aanbod: