Laminaat plaatsen

Laminaat plaatsen is voor de doe-het-zelver geen enkel probleem. Het laminaat dat u bij Laminaat & Parket Depot kunt kopen, is perfect voor de doe-het-zelver. U begint met het juist opmeten van de vloer. Daar telt u vervolgens 4% bij, omdat u altijd een beetje zaagverlies hebt. Ziet u dat niet zitten? Dan kunt u een beroep doen op onze uiterst professionele plaatsingsdienst en uw laminaat door ons laten plaatsen.

Laminaat plaatsen: een handleiding

Laminaat & Parket Depot heeft een zeer handige handleiding voor mensen die laminaat zelf willen plaatsen. Wij raden aan de stappen in deze handleiding te volgen. We geven hier alvast enkele tips voor de basis. Vergeet allereerst niet te berekenen hoeveel panelen u nodig heeft voor uw ruimte en maak vóór het plaatsen van uw laminaat de ondergrond schoon. Het is van groot belang dat uw ondergrond zo schoon en egaal mogelijk is. De gebruiksaanwijzing op de verpakking van het laminaat zullen u verder wegwijs maken bij het plaatsen van het laminaat.

Laminaat laten plaatsen door een expert

Wilt u toch liever uw nieuwe laminaat laten plaatsen door een ervaren professional? Geen probleem! U doet hiervoor beroep op onze plaatsingsdienst. Voor het plaatsen van de vloer, komen we alles gratis opmeten. Zo weten we zeker dat alles klopt wanneer we uw laminaat gaan laten plaatsen. Hierbij brengen we ook een staal van de vloer mee. Zo ziet u meteen hoe uw vloer er echt zal uitzien. Als u kiest om uw laminaat door onze vakmensen te laten plaatsen, geniet u bovendien 10 jaar garantie op het werk.

Tips voor laminaat plaatsen

Wilt u tips ontvangen voor het plaatsen van uw laminaat? Of wenst u een offerte voor het laten plaatsen van uw laminaat? Voor ons is geen vraag te veel, dus stel ze gerust. Neem contact met ons op via telefoonnummer +32 (0)3 644 40 02. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel of verder kijken op onze website.

Bekijk de volgende pagina's als u meer wilt weten over onze producten:
Laminaat ondervloeren | Par-ky vloeren | Prijs parketvloer

Aanbod

Bekijk ons uitgebreide aanbod:

Quick-Step Laminaat
Prijs vanaf 17.95€/m²
Huismerk
Prijs vanaf 13.00€/m²