Laminaat plaatsen

Laminaat plaatsen is voor de doe-het-zelver geen enkel probleem. De laminaat die bij het Laminaat en Parketdepot kunt kopen is perfect voor de doe-het-zelver. Begin met het juist opmeten van de vloer en doe daar 4% bij omdat je altijd een beetje zaagverlies hebt. Ziet u het niet zitten kan u steeds beroep doen op onze uiterst professionele plaastsingsdienst.

Laminaat plaatsen: een handleiding

Laminaat & Parket Depot heeft een zeer handige handleiding voor mensen die laminaat zelf willen plaatsen. Wij raden aan de stappen in deze handleiding te volgen. We geven hier alvast enkele tips voor de basis. Vergeet allereerst niet te berekenen hoeveel panelen u nodig heeft voor uw ruimte en maak vóór het plaatsen van uw laminaat de ondergrond proper. Het is van groot belang dat uw ondergrond zo schoon en egaal mogelijk is. De gebruiksaanwijzing op de verpakking van het laminaat zullen u verder wegwijs maken bij het plaatsen van het laminaat.

Tips voor laminaat plaatsen

Wilt u tips ontvangen voor het plaatsen van uw laminaat? Voor ons is geen vraag teveel, dus stel ze gerust. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +32 (0)3 644 40 02. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel of verder kijken op onze website.

Bekijk de volgende pagina's als u meer wilt weten over onze producten: Laminaat ondervloer - Kliklaminaat - Eiken parketvloer - Balterio - Vinyl vloeren - Quick step laminaat - Prijs parketvloer - Parketvernis - Parador vinyl - Laminaatvloeren

Aanbod

Bekijk ons uitgebreide aanbod:

Quick-Step
Prijs vanaf 14.96€/m²
Balterio
Prijs vanaf 12.10€/m²
Huismerk
Prijs vanaf 12.62€/m²
Berry Alloc
Prijs vanaf 13.99€/m²
Aqua-Step
Prijs vanaf 48.25€/m²
Berry-Alloc High-Tech
Prijs vanaf 32.13€/m²
DSIRE Flooring
Prijs vanaf 9.17€/m²
Homebrand
Prijs vanaf 13.42€/m²