Laminaatparket

Laminaatparket is de ideale oplossing wanneer u een voordelige houten vloer wilt. Dit soort laminaat is een kunststof vloer met het uiterlijk van een houten vloer. Dankzij laminaatparket, ook wel laminaat genoemd, geniet u van een vloer die eruitziet als een houten vloer, zonder daar veel in te investeren. Bij Laminaat & Parket Depot vindt u diverse soorten laminaatparket, waardoor u altijd wel een vloer vindt die past binnen de stijl van uw woonkamer, slaapkamer of keuken – en ook binnen uw budget.

Laminaatparket zorgt voor sfeer in huis

Onze vloeren zijn van uitstekende kwaliteit en een sfeermaker in huis. U kunt bij ons terecht voor de beste merken van laminaat, zoals Quick Step en Balterio. Door de verscheidenheid aan laminaatparket zit er altijd wel iets tussen dat u bekoort. Balterio biedt bijvoorbeeld laminaatparket dat authenticiteit uitstraalt en dat ideaal is voor zowel een modern als klassiek interieur. Quick Step laminaat is van zeer hoge kwaliteit. U bestelt deze merken via de webshop van Laminaat & Parket Depot en plaatst deze vervolgens zelf of doet beroep op onze professionele plaatsingsdienst.

Vraag meer informatie over laminaatparket op

Wenst u meer informatie over laminaatparket? Kom gerust eens langs in onze winkel te Stabroek, provincie Antwerpen, voor advies of bel naar +32 (0)3 644 40 02. Wij staan klaar om u van dienst te zijn. Het is ook mogelijk om online een offerte op maat aan te vragen voor uw vloer. Heeft u verder nog vragen, bijvoorbeeld over kliklaminaat? Stel deze dan via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@parketforum.be.
 

Bekijk de volgende pagina's als u meer wilt weten over onze producten:
Laminaat plinten | Cabbani Premier | Quick-Step parket

Aanbod

Bekijk ons uitgebreide aanbod:

Quick-Step Laminaat
Prijs vanaf 17.95€/m²
Huismerk
Prijs vanaf 13.00€/m²