Parador vinyl

Verkiest u vinyl boven laminaat, maar wilt u wel genieten van een vloer die eruitziet als hout, dan is Parador vinyl een goede optie. Parador vinyl is namelijk vinyl met een houtlook en is verkrijgbaar in diverse houttinten. Zo kunt u kiezen voor zacht beige of een grijstint. Maar voor welke kleur u ook kiest, door het kopen Parador vinyl kiest u altijd voor kwaliteit. U vindt een uitgebreid assortiment aan Parador vinyl bij Laminaat & Parket Depot, de vloerenspecialist in Antwerpen die al 25 actief is als aanbieder van topvloeren aan de  beste prijzen.

Parador vinyl: vinyl dat lijkt op hout

Vinyl vloeren hebben diverse voordelen ten opzichte van laminaat. Laminaat voelt vaak koud aan, iets waar u bij vinyl veel minder snel last van heeft. Bovendien is het makkelijker proper te maken dan een houten vloer en heeft u er minder onderhoud aan. Vinyl hoeft immers niet behandeld te worden met een beschermende lak of olie. Ook is vinyl van nature geluiddempend en heeft het een lange levensduur. Redenen genoeg om voor een vinyl vloer te kiezen dus. Wilt u toch het gevoel hebben dat u een houten vloer in huis heeft? Kies dan voor Parador vinyl: vinyl met een houtlook.

Kom langs in onze winkel

Bent u benieuwd welke soorten Parador vinyl wij aanbieden in onze winkel? Kom dan eens langs! De medewerkers van Laminaat & Parket Depot verwelkomen u graag. Heeft u nadien nog een vraag? Bel dan naar +32 (0)3 644 40 02.

Bekijk de volgende pagina's als u meer wilt weten over onze producten: Parketvernis - Vinyl vloeren - Zelf laminaat leggen - Promo laminaat - Parketvloer eiken - Ondervloeren - Laminaat plinten - Goedkoop laminaat - Berry Alloc vinyl - Parketvloer eik

Aanbod

Bekijk ons uitgebreide aanbod: