Prijzen parket

Al ruim 25 jaar biedt Laminaat & Parket Depot een ruim gamma parketvloeren aan van verschillende topmerken en  verschillende prijsklassen – dus ook parketvloeren aan lage prijzen. Bent u bang dat de kwaliteit minder goed zal zijn? Dat is niet nodig. Wij verkopen enkel parket dat gegarandeerd nog jaren meegaat. Het hout dat wij leveren heeft standaard een FSC-label wat aangeeft dat de bomen ecologisch verantwoord gerooid en verwerkt zijn. Ook voor parketolie zijn wij uw specialist.

Lage prijzen voor uitmuntend parket

Bij Laminaat & Parket Depot gaan wij echter verder dan enkel parket tegen lage prijzen verkopen. Ook bieden wij een klantgerichte service aan aan onze klanten, bijvoorbeeld wanneer zij besluiten het parket zelf te leggen. Wij zijn bereid om advies en tips te geven wanneer u zelf uw parket wilt leggen. Komt u er zelf niet aan uit? Dan staan de medewerkers klaar om u een handje te helpen. Om vele jaren te kunnen genieten van uw parket, is het belangrijk uw vloer goed te onderhouden. U doet dit door uw parket regelmatig te behandelen met onderhoudswas. Het voordeel van het gebruik van onderhoudswas is dat uw parketvloer gevoed wordt en een diepte-reiniging krijgt. Ook is het waterafstotend en u hoeft de vloer alleen nog maar met een doek te poetsen.

Investeren in parket

Wilt u binnenkort investeren in nieuw parket, maar wilt u geen hoge prijzen voor uw benodigdheden betalen? Dan bent u bij Laminaat & Parket Depot aan het juiste adres. U kunt bij ons ook terecht voor een vrijblijvende offerte. Bel gerust eens naar +32 (0)3 644 40 02.


Bekijk de volgende pagina's als u meer wilt weten over onze producten: Quick step laminaat - Plinten laminaat - Online vloeren - Laminaatparket - Kliklaminaat - Doe het zelf laminaat - Quick-Step laminaat - Parador vinyl - Lalegno - Semi massief parket

Aanbod

Bekijk ons uitgebreide aanbod:

Fineerparket
Prijs vanaf 26.05€/m²
Huismerk
Prijs vanaf 37.42€/m²
Promo Cabbani Parket
Prijs vanaf 39.95€/m²
Z-Parket
Prijs vanaf 62.21€/m²
PROMO Lalegno parket
Prijs vanaf 35.95€/m²
GEECO
Prijs vanaf 46.82€/m²
PROMO Lamett Parket
Prijs vanaf 38.63€/m²
Prijs vanaf 41.75€/m²
Bamboe gestabiliseerd
Prijs vanaf 42.75€/m²