Vinyl vloeren

Laminaat & Parket Depot staat al meer dan 25 jaar gekend als een topaanbieder van kwalitatief en goedkoop laminaat en parket, maar wist u dat u hier ook terecht kunt voor vinyl vloeren? Wij hebben diverse soorten vinyl vloeren in ons aanbod, van verschillende topmerken. Wanneer u een nieuwe vloer wilt kopen, maar parket en laminaat geen opties zijn, dan kunnen de vinyl vloeren van Laminaat & Parket Depot een uitkomst bieden.

Laminaat & Parket Depot: ook voor vinyl vloeren

Droomt u van een nieuwe vloer? Een vloer van hout is een echte sfeermaker in huis, maar kan misschien als onpraktisch ervaren worden. Hout vraagt immers om onderhoud, Vinyl daarentegen is eenvoudig en snel proper te maken en voelt bovendien minder koud aan dan laminaat. Vinylvloeren zijn vervaardigd uit een veekrachtige kunststof waarbij de slijtweerstand bepaald wordt door de dikte van de toplaag. Ook is vinyl van nature geluiddempend. Bij vinyl is er een zeer breed aanbod in kleuren en motieven: van houtimitaties tot tegeldessins tot fantasiedecors. Vinyl heeft een lange levensduur, vaak langer dan parket en laminaat. Het moge duidelijk zijn: vinyl vloeren brengen veel voordelen met zich mee.

Vinyl met houtlook

Wanneer u geen laminaat of parket in uw living wilt, maar wel wilt genieten van een vloer die eruitziet als hout, dan zijn de vinyl vloeren met houtlook een uitkomst. U vindt deze vloeren in de winkel van Laminaat & Parket Depot. Online bestellen is ook mogelijk. Voor vragen kunt u te allen tijde terecht bij onze medewerkers, via het telefoonnummer +32 (0)3 644 40 02.

Bekijk de volgende pagina's als u meer wilt weten over onze producten: Vloer bestellen - Lamett vloeren - Soorten parket - Prijzen parket - Parket lijmen - Meerlagig parket - Laminaat ondervloer - Fineerparket - Contesse vinyl - Geluiddempende ondervloer

Aanbod

Bekijk ons uitgebreide aanbod: