Marc & Patricia

Parket Forum & Laminaat Forum zijn reeds vijfentwintig jaar gespecialiseerd in de verkoop & plaatsing van parket, laminaat en vinyl.

Wij gebruiken deze door de jaren heen opgebouwde kennis en ervaring om u een selectie van de beste producten online te verkopen via onze online webshop.

 • Wij staan garant voor de beste service en producten.
 • U vindt bij ons de meest gunstige voorwaarden op vlak van prijs/kwaliteit verhouding.
 • Wij staan garant voor een ecologische werking en producten.
 • Professionele plaatsingsdienst
 • Wij bieden een transparante weg van aankoop tot levering of plaatsing.
 • Snelle levertijd.
 • De beste service na verkoop.
 • Getrainde vakmensen die u persoonlijk bijstaan van aankoop tot plaatsing en levering.
 • Veilige betaalmogelijkheden:
  • Visa
  • MasterCard
  • Bancontact - Mister Cash
  • Maestro
  • KBC Online
  • CBC Online
  • ING Home Pay
  • Belfius DirectNet
  • iDeal

  Ingenico Ogone

Promo Par-Ky Pro 06 Oaks

Professionele plaatsingsdienst

PARKETDEPOT GOES INTERNATIONAL!!!

Huismerk Parket

PROMOTIES VAN DE MAAND

Laminaat is een vloerbedekking bestaande uit meerdere lagen: een slijtlaag (1), een laminaat decor (2), een HDF drager (3) en een geïmpregneerde laag (4).

 1. De laminaat slijtlaag bestaat uit een kunststof beschermlaag, deze garandeert de slijtweerstand van de laminaatvloer. Dankzij de hoge transparantie blijft de onderliggende laag zichtbaar.
 2. De laminaat decorlaag zorgt voor het uiteindelijke aanzicht van het product. De laminaat decorlaag kan zowel een hout of een steenimitatie zijn alsook een fantasietekening. Hierdoor krijgt laminaat het uitzicht van een parketvloer of een tegelvloer.
 3. De watervaste verlijmde HDF (high density fibreboard) geeft stabiliteit en structuur aan de laminaat vloer. De kwaliteit van de basisplaat is heel belangrijk voor de stabiliteit van de klikverbinding.
 4. Een geïmpregneerde laag (tegentrekkracht) aan de achterzijde van de laminaat drager zorgt voor een verhoging van de vormstabiliteit en werkt als vochtbarrière. Ze garandeert de rechtheid en de stevigheid van de panelen. Een stabiliserende onderlaag die een vochtwerende tegenzijde van de laminaat vloer vormt.

Deze laminaat lagen worden duurzaam door hars, hoge temperaturen en druk met elkaar verbonden.

Meer informatie over laminaat: klik hier of lees verder op laminaatforum.be

Vinyl is één van de meest veelzijdige producten van dit moment.

Een vinylvloer is een veerkrachtige kunststof (pvc) vloerbedekking, opgebouwd uit meerdere lagen: de onderlaag of rug, een beschermende glasvezellaag, de tekening en de toplaag. De duurzaamheid van vinyl is afhankelijk van de dikte van de toplaag en de stevigheid van de onderstructuur. Een extra beschermlaag verhoogt de kras- en slijtvastheid. De slijtweerstand van vinyl wordt bepaald door de dikte van de toplaag.

Vinylvloeren zijn uitgerust met een kliksysteem, dat een goedkope en snelle plaatsing toelaat. Daarnaast hebben we ook te verlijmen vinyl. Een volle verlijming draagt bij tot een betere isolatie van het contactgeluid. Bij vinyl is er een zeer breed aanbod in kleuren en motieven: van houtimitaties tot tegeldessins tot fantasiedecors.

Meer informatie over vinyl: klik hier

Als uw voorkeur uitgaat naar een vloer die zich grondig onderscheidt van conventionele vloerbedekking, dan is de keus eenvoudig: een parketvloer!

We maken een onderscheid tussen massieve parketvloeren en meerlagige of gestabiliseerde parketvloeren.

Vandaag de dag werken we meestal met meerlagige of gestabiliseerde parketvloeren. Deze gestabiliseerde parketvloer is opgebouwd uit 2 of meerdere lagen hout waarvan de slijtlaag (of toplaag) uit minimum 2,5 mm edel hout bestaat. De toplaag bestaat meestal uit 4, 5, 6 of 8 mm edel hout, dus voldoende voor een levenslang parket.
De gestabiliseerde parketvloeren kunnen in zowel onafgewerkte als afgewerkte vorm vanuit de fabriek verkregen worden. Bij fabrieksafgewerkte parketvloeren zijn deze parketten reeds afgewerkt met vernis of olie in het fabriek.

Het voordeel van dit type parketvloer is de eenvoudige en quasi stofvrije plaatsing van het product, de goede prijs/kwaliteitsverhouding en stabiliteit door de meerlagige samenstelling. Een ideale combinatie voor de doe-het-zelver, of voor een snelle plaatsing!

De gestabiliseerde parketvloer kan zwevend geplaatst of vol verlijmd worden. Uiteraard zal u bij het belopen van een zwevend geplaatste vloer meer loopgeluiden horen dan bij een vol verlijmde vloer.

Meer informatie over parket: klik hier of lees verder op parketforum.be

Wij verdelen o.a. volgende Topmerken

Par-ky

Bekijk en bestel Par-ky fineerparket op onze webshop
Klik hier

Par-ky is fineer-parket dat de warmte en het unieke design van echt hout combineert met de voordelen van laminaat.

Zo is Par-ky even gemakkelijk in installatie en onderhoud als een laminaatvloer. Toch is er een groot verschil: de toplaag van Par-ky is echt hout, geen imitatieprint zoals bij laminaat. Wat u ziet en voelt is natuurlijk hout. Er bestaan geen twee identieke bomen en daarom is elke plank van het Par-ky fineer-parket uniek. Par-ky geeft een warme, exclusieve uitstraling aan uw huis, winkel of kantoor.

Quick-step

Bekijk en bestel Quick-Step laminaat op onze webshop
Klik hier

Quick-Step maakt uw dromen waar met laminaat-, parket- en vinylvloeren die vandaag trendy en morgen tijdloos zijn, tot in de puntjes afgewerkt en gemakkelijk te installeren.
Lamett

Bekijk en bestel Lamett parket op onze webshop
Klik hier

‘Floors are female’. Deze intrigerende boodschap onderlijnt het unieke karakter van de Lamett-filosofie: aandacht voor het kleinste detail. Deze ‘female touch’ is niet toevallig : “We believe that floors are female beautiful and elegant on the outside, precious and sophisticated underneath,... to be handled with care...”