Prijs parketvloer

Wilt u de prijs weten van een parketvloer? Wilt u eenvoudig de prijzen van verschillende parketvloeren vergelijken? Bekijk dan het aanbod van Laminaat & Parket Depot. Bij ons vindt u voor ieder budget een geschikte parketvloer. U kunt kiezen uit een ruim aanbod van parketvloeren. Lees verder en ontdek onze prijzen voor parket.

Een eerlijke prijs voor uw parketvloer

Een parketvloer kopen is een goede investering. U geniet dan ook jarenlang van uw parketvloer. Echter, bij Laminaat & Parket Depot begrijpen wij dat onze klanten liever niet een hoge prijs voor hun parketvloer willen betalen. Daarom houden wij onze prijzen zo laag mogelijk en kunt u al vanaf 37.5€ per vierkante meter een parketvloer kopen. In onze winkel of webshop vindt u bovendien ook plinten, afwerkingsproducten en onderhoudsproducten. Kortom, wij bieden een totaalpakket als het gaat om het kopen van een parketvloer. Zo vindt u alles voor uw parket tegen voordelige prijzen.

Prijzen afhankelijk van de soort vloer

De prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van het soort parket dat u kiest. Wij bieden namelijk parketvloeren aan van uiteenlopende merken en materialen, van Lamett Parket tot Bamboe parket. Doordat wij zo een uitgebreid aanbod hebben, kan iedere klant bij ons terecht. Maakt u zich vooral geen zorgen over de prijs. Bij Laminaat & Parket Depot vindt u altijd parket van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Wenst u toch een nóg lagere prijs te betalen voor uw parketvloer? Bekijk dan eens onze aanbiedingen.

Parketvloer naar wens

Wilt u de prijzen weten voor de nieuwe parketvloeren in uw huis of kantoor? Vraag dan online een offerte op maat aan. Laminaat & Parket Depot staat al 25 jaar gekend om het leveren van een uitstekende service, kwalitatief hoogstaande producten en het rekenen van een lage prijs. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben? Kom eens langs in onze winkel of bel naar +32 (0)3 644 40 02 voor meer informatie. 

Bekijk de volgende pagina's als u meer wilt weten over onze producten:
Plinten laminaat | Lamel parket | Par-ky vloeren

Aanbod

Bekijk ons uitgebreide aanbod:

Prijs vanaf 24.95€/m²
Huismerk parket Tailor Made
Prijs vanaf 57.63€/m²
Huismerk kant en klaar
Prijs vanaf 37.42€/m²
Prijs vanaf 44.00€/m²
Z-Parket
Prijs vanaf 62.21€/m²
Prijs vanaf 45.26€/m²
GEECO
Prijs vanaf 46.82€/m²
Prijs vanaf 38.63€/m²
Prijs vanaf 41.75€/m²
Bamboe gestabiliseerd
Prijs vanaf 54.38€/m²