Wie zijn we?

Marc en Patrice zijn de gepassioneerde zaakvoerders van Laminaat Forum en Parket Forum. Sedert 25 jaar verkopen zij laminaat en parket van de beste kwaliteit.  Sinds kort is er een nieuw verkoopspunt toegevoegd : online bij Parket & Laminaat Depot.

Parket Forum : hier kan je kiezen tussen diverse merken kwalitatieve parket. Oliën, boenen, lakken, in visgraat, mozaïek, Engels Verband, planken of ... wat dacht je van een authentieke kasteelvloer in je huis?! Reikt je budget niet zo hoog, dan kan je kiezen voor kunstmatig oud gemaakte planken.  De kant-en-klare parket is reeds in de fabriek behandeld.  Ben je een handige harry, dan kan je natuurlijk ook op eigen houtje je parket leggen.

Bovendien levert ‘Parket Forum' ecologische producten.  De meeste fabricanten hebben een FSC label. Dat betekent dat voor iedere boom, die geveld wordt, er een andere in de plaats komt.  OSMO, de specialist in houtonderhoud, is gekeurd als onschadelijk voor de mens en heeft een certificatie voor milieumanagement.  Onze MS Progress lijm is volledig solventvrij.

Laminaat Forum : Is parket je een beetje te kostelijk, maar wil je toch een hout - look? Kies dan voor laminaat, een kunststof vloer met een fotoprint van hout. Bijna echt, maar toch net niet. Bij ‘Laminaat Forum' kan je dan ook terecht voor de beste merken laminaat, Quick Step en Lamett zijn slechts een kleine opsomming van topmerken in onze collectie.

Parket & Laminaat Depot : Al het beste van beide winkels kan je nu ook online op deze website kopen en aan huis laten leveren. Goedkoop en praktisch voor onze doe-het-zelvers, met online plaatsingtips!


Parket & Laminaat Forum  - Conservenweg 6D  -  2940 Stabroek
Tel: +32 (0)3 644 40 02 - Gsm Patricia: +32 (0)477 76 07 35 - Gsm Marc: +32 (0)475 44 86 60 - E-mail: info [at] parketforum.be