Parketvloer eiken

Bent u op zoek naar een parketvloer van eiken: bestel dan online bij Laminaat & Parket Depot. Wij leveren de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Een parketvloer van eiken bestelt u bij ons eenvoudig online. Wij bieden ecologische producten. Het hout dat wij gebruiken is zeer duurzaam en draagt het FSC label. Onze vloeren zijn er in allerlei soorten en maten bekijk ons assortiment online en plaats eenvoudig een bestelling. Wij leveren binnen een kort tijdsbestek.

Een parketvloer van eiken voor een uitmuntende kwaliteit

Laminaat & Parket Depot heeft een ruim aanbod van parketvloeren. Een parketvloer van eiken hebben wij ook in diverse tinten en modellen. De planken verschillen bijna niet van origineel houten planken. De legging is heel eenvoudig door het kliksysteem. U kunt bij ons ook terecht voor producten die nodig zijn voor de afwerking. Zo kunt u eiken plinten bestellen voor bij de parketvloer. Naast een eiken parketvloer kunt u bij ons terecht voor:

  • Bamboe parket
  • Promo parket
  • Quick step parket

Bestellen en bezorgen

U kunt eenvoudig parketvloeren en andere producten uit ons assortiment online bestellen en thuis laten bezorgen. Indien gewenst kunnen wij u van deskundig advies voorzien. U vult hiervoor het contactformulier in. Ervaar het verschil in kwaliteit met een eiken parketvloer van ons!

Bekijk de volgende pagina's als u meer wilt weten over onze producten: Parketvloer eik - Parket aanbieding - Meerlagig parket - Laminaat plaatsen - Kliklaminaat - Fineerparket - Balterio vloeren - Vloer bestellen - Quick-Step laminaat - Prijs parketvloer

Aanbod

Bekijk ons uitgebreide aanbod:

Spirit of the Woods Parket
Prijs vanaf 22.74€/m²
Fineerparket
Prijs vanaf 24.25€/m²
Huismerk
Prijs vanaf 35.72€/m²
Promo Cabbani Parket
Prijs vanaf 39.95€/m²
Z-Parket
Prijs vanaf 53.73€/m²
PROMO Lalegno parket

Mail ons voor Uw beste Internetkorting!
info [at] parketforum.be

Prijs vanaf 35.95€/m²
GEECO
Prijs vanaf 46.82€/m²
PROMO Lamett Parket
Prijs vanaf 38.63€/m²
Quick Step Parket
Prijs vanaf 41.75€/m²
Bamboe gestabiliseerd

Mail ons voor Uw beste Internetkorting!
info [at] parketforum.be

Prijs vanaf 42.75€/m²