Parketvloer eiken

Bent u op zoek naar een parketvloer van eiken? Bestel dan uw eiken parketvloer eenvoudig online bij Laminaat & Parket Depot. Wij leveren de beste kwaliteit parketvloer voor een scherpe prijs en ook ecologische producten. Het hout dat wij gebruiken voor onze vloeren is namelijk zeer duurzaam en draagt vaak het FSC-label. U kiest hierbij bovendien uit vloeren in allerlei soorten en maten. Bekijk ons assortiment online en plaats eenvoudig een bestelling. Wij leveren binnen een kort tijdsbestek in België en Nederland.

Een parketvloer van eiken van een uitmuntende kwaliteit

Laminaat & Parket Depot heeft een ruim aanbod aan parketvloeren. Wilt u een eiken parketvloer? Goede keuze! De planken van deze vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van een massieve eikenhouten vloer. Zo krijgt u diezelfde karakteristieke uitstraling voor een scherpere prijs. Bij Laminaat & Parket Depot kiest u uit diverse tinten eik en modellen voor uw parketvloer. Ga voor een warme uitstraling en sfeer met een parketvloer van donkere eik. Of kies voor modern met een grijze eiken parketvloer. In ons aanbod vindt u altijd de perfecte vloer die voldoet aan uw wensen en past bij uw interieurstijl.

Snelle plaatsing van uw parketvloer van eik

Naast de mooie uitstraling, biedt een parketvloer van eik nog een voordeel. Een eiken parketvloer is namelijk eenvoudig te plaatsen. Dankzij het tand & groef systeem, of in sommige gevallen het clicksysteem van deze vloeren plaatst u deze gewoon zelf. Zo bespaart u weer wat kosten. Alles wat u nodig heeft voor de afwerking van uw eiken parketvloer, vindt u bovendien in ons assortiment. Zo kunt u bijvoorbeeld bijpassende eiken plinten bestellen voor bij uw parketvloer.

Bestellen en bezorgen

U kunt eenvoudig parketvloeren en andere producten uit ons assortiment online bestellen en thuis laten bezorgen in België en Nederland. Indien gewenst kunnen wij u van deskundig advies voorzien. Bel hiervoor naar +32 (0)3 644 40 02. Ook is het mogelijk om online een offerte op maat aan te vragen. 

Bekijk de volgende pagina's als u meer wilt weten over onze producten:
Zelf laminaat leggen | Meerlagig parket | Laminaatwinkel

Aanbod

Bekijk ons uitgebreide aanbod:

Prijs vanaf 26.05€/m²
Huismerk
Prijs vanaf 37.42€/m²
Prijs vanaf 39.95€/m²
Z-Parket
Prijs vanaf 62.21€/m²
Prijs vanaf 45.26€/m²
GEECO
Prijs vanaf 46.82€/m²
Prijs vanaf 38.63€/m²
Prijs vanaf 41.75€/m²
Bamboe gestabiliseerd
Prijs vanaf 54.38€/m²