Parketvloer eiken

Parketvloer van eiken

Bent u op zoek naar een parketvloer van eiken? Bestel dan uw eiken parketvloer eenvoudig online bij Laminaat & Parket Depot te Stabroek, in de provincie Antwerpen. Wij leveren een parketvloer van eik van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs, alsook ecologische producten. Het hout dat wij gebruiken voor onze vloeren is namelijk zeer duurzaam en draagt vaak het FSC-label. U kiest hierbij bovendien uit vloeren in allerlei soorten en maten. Bekijk ons assortiment online en plaats eenvoudig een bestelling. Wij leveren binnen een kort tijdsbestek in België en Nederland.

Een parketvloer van eiken voor een uitmuntende kwaliteit

Laminaat & Parket Depot heeft een ruim aanbod aan parketvloeren. Wilt u een eiken parketvloer? Goede keuze! De planken van deze vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van een massieve eikenhouten vloer. Zo krijgt u diezelfde karakteristieke uitstraling voor een scherpere prijs. Bij ons kiest u uit diverse tinten eik en modellen voor uw parketvloer. Ga voor een warme uitstraling en creëer sfeer met een parketvloer van donkere eik. Of kies voor modern met een grijze eiken parketvloer. In ons aanbod vindt u altijd dé perfecte vloer die voldoet aan uw wensen en past bij uw interieurstijl.

Snelle plaatsing van uw parketvloer van eik

Naast de mooie uitstraling, biedt een parketvloer van eik nog een voordeel. Een eiken parketvloer is namelijk eenvoudig te plaatsen. Dankzij het tand- en groefsysteem, of in sommige gevallen het kliksysteem van deze vloeren, plaatst u deze gewoon zelf. Zo bespaart u weer wat kosten. Alles wat u nodig heeft voor de afwerking van uw parketvloer van eiken, vindt u bovendien in ons assortiment. Zo bestelt u bijvoorbeeld bijpassende eiken plinten voor bij uw parketvloer.

Bestel vandaag nog uw parketvloer

U bestelt eenvoudig parketvloeren en andere producten uit ons assortiment online en laat deze thuis bezorgen in België en Nederland. Indien gewenst voorzien wij u van deskundig advies. Bel hiervoor naar +32 (0)3 644 40 02. Ook is het mogelijk om online een offerte op maat aan te vragen. Heeft u verder nog vragen over een parketvloer van eik? Dan kunt u tevens een e-mail sturen naar info@parketforum.be of het contactformulier invullen.

Bekijk de volgende pagina's als u meer wilt weten over onze producten:
Doe het zelf laminaat | QS Alpha vinyl | Online vloeren

Aanbod

Bekijk ons uitgebreide aanbod:

Parky Fineerparket
Prijs vanaf 35.16€/m²
Huismerk Parket
Prijs vanaf 44.95€/m²
PROMO Lamett Parket
Prijs vanaf 57.60€/m²
Quick Step Parket
Prijs vanaf 58.46€/m²