Lamel parket

Lamel parket of gestabiliseerd parket staat ook wel bekend als ’werkingsvrije vloer’. Laminaat & Parket Depot biedt ook dit parket aan. Laminaat & Parket Depot is al meer dan 25 jaar gekend voor een ruim assortiment aan parket en laminaat van de beste kwaliteit en de beste prijs. Wij bieden parket en laminaat in diverse houtsoorten en van verschillende topmerken aan. Voor iedere wens hebben wij een gepast aanbod. U kunt er bovendien voor kiezen om uw vloer zelf te leggen of dat door een van onze experts te laten doen.

Lamel parket: parket van diverse lagen

Laminaat & Parket Depot heeft zeer veel soorten laminaat en parket in het assortiment, waaronder lamel parket. Lamel parket bestaat uit drie lagen. De toplaag is gemaakt van massief hout en is 2 tot 6 mm dik. De middenlaag is haaks gelijmd op de toplaag, vaak gemaakt van vurenhouten stroken. De onderste laag, gelijmd in de richting van de toplaag, is een contralaag. Deze drie lagen worden samengeperst tot één geheel. De mogelijkheden met lamel parket zijn eindeloos. Met de juiste lijm kan deze parketvloer ook gecombineerd worden met vloerverwarming.

Contacteer ons voor meer informatie

Wilt u meer informatie over lamel parket of andere houten vloeren? Door de jarenlange ervaring van Laminaat & Parket Depot kunt u bij ons terecht voor het juiste advies. Kom langs in onze winkel in Stabroek. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via +32 (0)3 644 40 02.
 

Bekijk de volgende pagina's als u meer wilt weten over onze producten:
Parketwinkel | Lamett Ivalo | Semi massief parket

Aanbod

Bekijk ons uitgebreide aanbod:

Parky Fineerparket
Prijs vanaf 35.16€/m²
Huismerk Parket
Prijs vanaf 44.95€/m²
PROMO Lamett Parket
Prijs vanaf 57.60€/m²
Quick Step Parket
Prijs vanaf 58.46€/m²