Parketwinkel

Welkom bij onze parketwinkel

Laminaat & Parket Depot is een parket-, vinyl- en laminaatwinkel met een groot online assortiment. Laminaat, vinyl en parket. Bij ons kunt u terecht voor laminaat-, parket- en vinylvloeren in verschillende prijscategorieën.

Als Quick Step Royal Partner bieden wij u een brede selectie Quick-Step-vloeren aan in onze showroom.

Bovendien helpt onze parket-, vinyl en laminaatwinkel u graag bij het vinden van de meest geschikte parket-, laminaat- of vinylvloer en bijhorende accessoires voor uw interieurstijl en passend binnen uw budget. Ontdek snel de vloer van uw dromen in onze parket-, vinyl- en laminaatwinkel!

Een parketwinkel met een uitgebreid aanbod

Laminaat of parket biedt altijd een mooi resultaat in uw woning of bedrijfspand. Daarom vindt u in onze parketwinkel vloeren van diverse gebruiksklassen. Deze verschillende kwaliteiten hebben betrekking op krasbestendigheid, stootvastheid, slijtwaarde, gladheid en vlekbestendigheid. Een vloer in een commerciële ruimte moet namelijk aan andere voorwaarden voldoen dan die van uw woonkamer. Tevens vindt u bij ons afwerkplinten en parketvernis.

Laat het plaatsingsteam van onze laminaatwinkel uw vloer leggen

Een laminaatvloer is eenvoudig te installeren. Zo is het mogelijk om uw nieuwe vloer gewoon over uw oude vloer heen te plaatsen. De meeste laminaatvloeren die u in onze laminaatwinkel vindt, werken bovendien met een eenvoudig kliksysteem. Wilt u snel genieten van uw nieuwe vloer van laminaat, parket of vinyl van onze parketwinkel? Dan rekent u op het professionele plaatsingsteam van onze laminaatwinkel. Daarbij krijgt u een garantie van tien jaar op de plaatsing.

Ontvang meer informatie

In onze parketwinkel en laminaatwinkel in Stabroek, in de provincie Antwerpen, vindt u een ruim aanbod aan laminaatvloeren. Onze gepassioneerde medewerkers helpen u graag met gedegen advies over de verschillende mogelijkheden. Zo kiest u altijd voor een vloer die aansluit bij uw wensen. Kom dus gerust bij ons langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Bel dan naar +32 (0)3 644 40 02 of stuur een e-mail naar info@parketforum.be.

Bekijk de volgende pagina's als u meer wilt weten over onze producten:
Kliklaminaat | Lamett Nakuru | Promo laminaat

Aanbod

Bekijk ons uitgebreide aanbod: