Lamett Nakuru

Een Nakuru vloer van Lamett

Als u op zoek bent naar een nieuwe vloer, is het aangeraden om in het aanbod van het merk Lamett de Nakuru collectie te bekijken. Deze vloer is de stilste, zwevende vinylvloer op de markt. Lees snel verder en kom meer te weten over de Nakuru collectie van Lamett. Indien gewenst, geven wij u graag advies op maat, zodat u zeker de juiste vloer aanschaft.

Een Lamett Nakuru vloer is muisstil

De Nakuru vloeren van Lamett zijn de ideale vloeren om op te leven. Ze bestaan uit zeven lagen die elke andere geluidsfrequenties blokkeren. Het is dus de ideale vloer als u in een appartement woont, aangezien uw buren geen last zullen hebben van voetstappen of meubelen die verschoven worden. Wist u trouwens dat u voor deze vloer geen ondervloer nodig heeft. Vraag ons team indien gewenst om meer informatie over de vloer die u voor ogen heeft. Is de collectie Nakuru van Lamett niet echt uw ding? Bekijk dan zeker ook eens de Ivalo- of Yukon-collectie. U vindt bij Laminaat & Parket Depot in Stabroek, in de provincie Antwerpen hoe dan ook uw ideale vloer.

Kies voor deze collectie

Bent u op zoek naar een stille vloer? Dan is een vloer uit de collectie Nakuru van Lamett iets voor u! Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat of voor meer informatie. U bereikt ons door te bellen naar  +32 (0)3 644 40 02, door een e-mail te sturen naar info@parketforum.be of door het contactformulier in te vullen. Wij geven graag antwoord op al uw vragen en helpen u uw droomvloer te vinden.

Bekijk de volgende pagina's als u meer wilt weten over onze producten:
Parketrenovatie | Prijs parketvloer | Goedkoop laminaat

Aanbod

Bekijk ons uitgebreide aanbod: