Lamett Tarn

De collectie Tarn van Lamett

Lamett is een producent van hoogwaardige parket- en vinylvloeren, met prachtige vloeren uit bijvoorbeeld de collectie Tarn. U zit goed bij Laminaat & Parket Depot uit Stabroek, in de provincie Antwerpen, want wij bieden het volledige gamma Tarn-vloeren van Lamett aan. U vindt bij ons ongetwijfeld de vloer die volledig aansluit op uw wensen. Laat ons gerust weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Ontdek in het aanbod van Lamett vloeren uit de collectie Tarn

Met een Tarn-vloer van Lamett zit u altijd goed. Deze collectie brengt warme en natuurlijke kleuren in elk interieur. Als u voor deze vloer kiest, dan beschikt u over een authentieke en natuurlijk ogende vloer die elke ruimte een tijdloze uitstraling geeft. Bent u eerder op zoek naar iets anders? Bekijk dan zeker ook eens de Ivalo-collectie van dit merk. Bent u niet zeker welk vinyl van Lamett u het best aanschaft? Neem dan een van onze specialisten onder de arm voor gedegen advies op maat.

Vraag ons om advies op maat

Twijfelt u of een vloer uit de collectie Tarn van Lamett bij uw interieur past? Of heeft u andere vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op en geniet van persoonlijke service. U bereikt ons telefonisch via +32 (0)3 644 40 02, door een e-mail te sturen naar info@parketforum.be of door het contactformulier in te vullen. Wij staan voor u klaar en helpen u op weg naar uw droomvloer.

Bekijk de volgende pagina's als u meer wilt weten over onze producten:
Lamett Ivalo | Semi massief parket | Parketwinkel

Aanbod

Bekijk ons uitgebreide aanbod: