Laminaatvloeren

Bij Laminaat & Parket Depot vindt u hoogwaardige laminaatvloeren in diverse prijsklassen en met een lage instapprijs. Wij staan al 25 jaar bekend om een ruim assortiment aan parket en laminaat van de beste kwaliteit aan de beste prijs. Wij bieden parket en laminaat in diverse houtsoorten en van verschillende topmerken aan. U kunt uw laminaatvloer bovendien laten leggen door onze experts. Voor iedere wens hebben wij een gepast aanbod. Komt u binnenkort eens langs in onze winkel te Stabroek, in de provincie Antwerpen? U bent van harte welkom.

Laminaatvloeren van verschillende merken verkrijgbaar

Laminaatvloeren, die u zelf of door ons kunt laten leggen, hebben een kunststof toplaag met een hout- of tegelprint. Deze vloeren zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Bij Laminaat & Parket Depot vindt u vloeren van bekende merken, zoals Quick Step en Balterio. Topkwaliteit verzekerd dus! U bekijkt alle laminaatvloeren op uw gemak in onze winkel, maar ze zijn ook terug te vinden in onze webshop. Hier kunt u ook terecht voor gereedschappen die u nodig heeft bij het zelf plaatsen van een vloer. Een laminaatvloer is eenvoudig zelf te leggen. Op onze website staan hiervoor uitgebreide instructies. Wanneer u deze opvolgt, kan er eigenlijk niets misgaan. Natuurlijk kunt u laminaatvloeren ook door ons professioneel team laten leggen. Tijdens de gratis opmeting brengen we een staal van de gekozen vloer mee. Zo ziet u meteen hoe de laminaatvloer die u wilt laten leggen er echt uitziet en of deze past in uw interieur.

Bekijk het volledige aanbod

Bekijk in onze winkel in Stabroek of in onze webshop het volledige aanbod aan laminaatvloeren. Vergeet ook zeker onze aanbiedingen niet! Heeft u vragen over ons aanbod? Bel dan naar +32 (0)3 644 40 02, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@parketforum.be. Wij helpen u graag verder. Wilt u uw laminaatvloer laten leggen door onze vakmensen? Vraag dan online een offerte op maat aan.
 

Bekijk de volgende pagina's als u meer wilt weten over onze producten:
Laminaatparket | Lamett vloeren | Laminaat kopen Stabroek

Aanbod

Bekijk ons uitgebreide aanbod:

Quick-Step Laminaat
Prijs vanaf 17.95€/m²