Waterbestendig laminaat

Bent u op zoek naar waterbestendig laminaat, kies dan voor het waterbestendige laminaat van het merk Quick Step. U kan dit waterbestendige laminaat kopen bij Laminaat & Parket Depot, al meer dan 25 jaar de specialist in laminaat en parketvloeren.

Waterbestendig laminaat van Quick Step

Het waterbestendige karakter van de Quick Step laminaatvloeren, zoals de Impressive of de Majestic, maakt deze laminaat tot een van de populairste vloeren voor badkamers en keukens. Dat hebben deze vloeren te danken aan de innovatieve, waterafstotende HydroSeal coating. De grootste bedreiging voor een klassieke laminaatvloer is namelijk water. Waterbestendig laminaat van het merk Quick Step is 100% watervast, waardoor u niet hoeft te vrezen voor water op uw vloer. Dit waterbestendige laminaat kan in tegenstelling tot de traditionele laminaatvloeren gebruikt worden voor toepassingen in vochtige ruimten zoals badkamer en toilet.

Wij helpen u verder

U kan dit waterbestendige laminaat eenvoudig online bestellen. We leveren uw vloer dan bij u thuis in Nederland of België. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze winkel in Stabroek. Heeft u nog tips nodig voor het onderhouden van uw laminaat? Bel gerust even naar +32 (0)3 644 40 02. Wij helpen u graag verder. U kunt ook reken op onze professionele plaatsingsdienst.

Bekijk de volgende pagina's als u meer wilt weten over onze producten:
Soorten parket | Lamel parket | Lamett Tarn

Aanbod

Bekijk ons uitgebreide aanbod:

Quick-Step Laminaat
Prijs vanaf 17.95€/m²
Huismerk
Prijs vanaf 13.00€/m²